СТОП БАРНЕВЕРНЕТ – ПРОЧИТАЈТЕ ОБАВЕЗНО!

П Р О Ч И Т А Ј Т Е О Б А В Е З Н О !!!

ПОЗИВАМО ЦЕЛУ СЛОБОДНУ СРБИЈУ !

 

и све традиционалне родитеље да од јесени прате наше суђење са особом која је на платном списку гестапо Барневернет система који се кришом увукао у Србију!

Сви знате на који начин Барневернет отима децу, због чега је протест Норвешкој у име руског председника уложио руски МИП !

 

Чак и Суд за људска права у Стразбуру осудио је Барневернет систем! Свет потресају протести против ове гестапо организације, а једино у Србији није схваћено шта једна радница монструозне творевине ради !

 

Поменута Игић Смиља поднела је тужбе против СВИХ НАС који смо устали у одбрану родитељских вредности и истинитих права детета да живе са својим родитељима или да, ако су сирочићи, буду брзо усвојена, уместо да се селе од куће до куће и да иду на продају богатим странцима, педофилима, или купцима органа !

 

Све докљзе о ПРОДАЈИ ДЕЦЕ изнели смо у нашим конференцијама за штампу! Подржали су нас бројни пријатељи у свету: Руски новинари, словеначки социјални радник Франци Донко који је због оваквих догађаја дао оставку, чешка и пољска организација СТОП БАРНЕВЕРНЕТ,амерички професор Баскервил, фински професор Бакман, француски адвокати… па чак и судија који је у Србији пресудио да се дете врати Ивану Тркуљи!

 

Али, соц радница, одговорна центра Звездара Игић Смиља, психолог чије радове није нигде могуће пронаћи, уз подршку пар сумњивих људи из власти, поднела је тужбе против свих нас!

Она је то урадила ДА БИ НАС ЗАСТРАШИЛА, а уједно и прикрила своје незаконске радње.

 

Зато , ми позивамо ЦЕЛУ СЛОБОДНУ И ХРАБРУ СРБИЈУ ДА ПРАТИ НАШЕ КОЛЕКТИВНО СУЂЕЊЕ СА ОВОМ ОСОБОМ, ЈЕР ЋЕ ТО СУЂЕЊЕ УЈЕДНО БИТИ И ОДБРАНА ЦЕЛЕ СРБИЈЕ ОД ГЕСТАПО МЕТОДА ОТИМАЊА НАШЕ ДЕЦЕ !

 

Сви они који мисле да ће тужбама против слободних Срба и родитеља успети да прикрију своје злочине, изабрали су погрешну стратегију. ” На судбину наилазимо оним путевима које изаберемо да бисмо јој утекли” – каже француски писац Лафонтен. Тако ће и њих, њихове тужбе одвести тамо где им је место!

 

ОТАЏБИНА НЕ ДА СВОЈУ ДЕЦУ ! А НАША НОВА ЗАЈЕДНИЧКА ЛИГА БРОЈНИХ УДРУЖЕНИХ ПОКРЕТА “СВЕТЛО” ОБЕЛОДАНИЋЕ И РАСТЕРАТИ СВЕ ПАЦОВСКЕ КАНАЛЕ !

 

СВИ на суђење са представницом система који користи нацистичке методе. НЕ ДАМО нашу Србију, јер Србије без деце нема !

 

Академик РАЕН, Професор др

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ