ЗА СУВЕРЕНИСТЕ!

Драги пријатељи, симпатизери и чланови,

Срби света и наши активисти Отаџбине,

 

Једини начин да се у Србији победи тирански режим гаулајтера и слугу Клинтонове администарције и администарције Уније европских банкарских лопова,  био је да сви удружени активно бојкотујемо непоштене изборе у којима гласају мртви, у којима није било политичке кампање и у којима је партија на власти прикупљала потписе бирача док је цео народ био затворен у кућама за време полицијског часа, поводом хистерије  вирусне епидемије. У таквим условима, једино је слога у сложном и организованом активном бојкоту српских бирача могла свима да донесе успех у борби за поштене изборе и поштене изборне услове.

Али, слоге није било. Од почетног заједничког бојкота, отцепљивао се део по део опозиције, док на крају већина  није одлучила да изађе на изборе. Са једне стране стала је опозиција која представљала бившу власт, а са друге остаци бирача који су и даље били за бојкот.

Међутим, бојкот је имао смисла само док је био заједнички. Парцијалан бојкот нема никаквог, ни математичког, ни стратешког, а ни моралног смисла. У случају парцијалног бојкота, у српску Скушштину ући ће само лажна опозиција којој је партија на власти скупљала потписе док је цео српски народ седео у кућном притвору. У Скупштини ће се наћи само садашња и бивша власт и нико други. Парцијални бојкот направиће још гору катастрофу после непоштених избора.

Српског расејања нигде нема, а исти људи из садашње власти још ће се више учврстити. У Србији судство одавно не ради, извршна власт наређује судијама, извршитељи тиранишу народ, социјални центри отимају децу, Косово је предато Албанцима, српска земља се даје мигрантима, школство и црква су уништени, културе одавно нема, полиција туче људе, Устав је погажен. Дијаспора и даље не може да гласа, учињено је све да се њен глас не чује, јер у расејању нема бирача за  тирански режим. У случају да се власт после избора 21. јуна у Београду још више учврсти, увешће још јачу тиранију.

Шта да се ради? – питао би Чернишевски. Шта је стратегија , а шта морал?

Људи који не разумеју етику, мисле да је политичка стратегија етички избор. Они не схватају да се морал односи само на циљ који ми желимо да постигнемо: да ослободимо децу, зауставио њихово отимање и продају, да спречимо крађу пензионера, да похапсимо криминалце и поставимо на ноге привреду, да укинемо нотаре и извршитеље, да спречимо обавезну вакцинацију, да сменимо корумпиране судије, да сачувамо Косово, да не населимо у Србији присилним путем хиљаде миграната, да омогућимо повратак Србима света у своју Отаџбину, да направимо државу… Пут до тог циља нема никакве везе са моралом, он је само стратегија, као потез на шаховској табли. Ако тај пут не може ни да започне остваривање моралног циља, онда је он не само бесмислен, него и опасан, јер значи још четири године терора и пропадања, после којих Србија можда више неће ни постојати. 

Данас је у матици пред изборе пријављено 20 изборних листа. Бојкот који је парцијалан сасвим сигурно неће успети (чак и када би успео, власт би, као и увек, објавила лаж да је излазност била 51 посто!), а то значи да ће се у Парламенту наћи бивша и садашња глобалистичка власт а сви ми други остаћемо на улици. Ово је чињеница и она јасно значи да борба за моралне циљеве неће моћи чак ни да почне!

У ситуацији када је већина партија и покрета одлучила да изађе на изборе, чекајући да се предомисле и врате на  идеју заједничког бојкота, последњи је ту одлуку о изласку на изборе донео Саша Радуловић, странка „Доста је било“, повратник из расејања, који је дведесет година, као и ми, живео и радио ван Србије. Одлучио је да изађе са листом по имену СУВЕРЕНИСТИ.

Ми Срби света који смо у Америци, Канади, Европи, Русији или Азији деценијама били суверенисти, знамо да наше време сада долази, иако режим корумпирних  ЕУ чиновника и даље подржава тиране у Бограду . Ипак, власт у Србији нас се боји , јер су они само последњи остаци глобализма које плаћају структуре против којих смо се у свету дуго борили.

Докле год у Европи  и у Америци дефинитивно не победе наше суверенистичке снаге, народ у Србији неће моћи потпуно да се ослободи тираније. Зато смо одлучили да спојимо наше деценијско искуство са новом снагом која се појавила у Србији. На главном одбору ОТАЏБИНЕ изгласано је да се у борби придружимо листи СУВЕРЕНИСТИ, јер је то, у суштини наша деценијска листа!

Да бисмо успели макар да започнемо ову тешку и неправедну борбу, уместо да вичено УААА! на улици осуђени на неуспех у недостатку војске и полиције (која и даље слуша власт), ми смо одлучили да уђемо у ту борбу, иако знамо да ће она бити тешка и непоштена. Али, никада избори, 30 година уназад, нису у Србији ни били поштени ! Који су избори у тој прошлости, икада били без мртвих гласача?

Први пут у нашој историји, изборни цензус спуштен је на 3 посто. Ми смо зато одлучили да покушамо да пробијемо фронт, како бисмо српским суверенистима помогли, повезујући их са нашим суверенистичким пријатељима у свету! Јер, наше време тек долази!

Зато ћемо , упркос свему изаћи на изборе као СУВЕРЕНИСТИ!

Браћо и сестре у свету, позовите вашу родбину и све ваше пријатеље у Отаџбини да 21.јуна заокруже НАШУ ЛИСТУ, листу СУВЕРЕНИСТА , листу број 15!

Први пут српска дијаспора налази се представљена на једној озбиљној изборној листи коју није правила ни Удба, нити било које друге службе света!

Ми немамо више времена, за нас је почетак ове борбе, последњи покушај да Србија потпуно не нестане!